Agera Alltid!

Vi på Cuddlings AB är stolt partner till Friends och vill sprida ordet om deras skolstartskampanj 2020. Med små, enkla medel kan vi som vuxna skapa en tryggare vardag för alla barn.

Ställ dig själv frågan:  hur kan jag som vuxen vara en förebild för mina barn? Tillsammans med Friends kan vi alla välja att agera förebyggande mot mobbning och främja hälsa!

Här kan du läsa mer om vad denna kampanj innebär och hur du kan stödja Stiftelsen Friends i deras arbete mot mobbning.

För många är det roligt och spännande att gå tillbaka till skolan. Berätta om sin sommar och träffa sina kompisar. Men för över 60 000 barn i Sverige närmar sig en mardröm, att gå tillbaka till skolan där utsatthet och kränkningar är vardagen.

Som vuxna har vi ett ansvar att visa våra bra vad som är rätt och fel och att stå upp för våra kompisar och visa civilkurage. 

Barn gör som vi vuxna gör. Är vi en god förebild? Hur pratar jag om andra människor i barns närvaro? Hur beter jag mig på sociala medier? Har jag själv civilkurage? Stora frågor och kanske lite skrämmande att komma sig själv nära.

Stiftelsen Friends gör ett underbart arbete för att förebygga mobbing. En verksamhet som åker ut till skolor, föreningar, verksamheter och företag och håller föredrag. Detta kostar såklart pengar och de är i behov av stöd från alla håll.

Din gåva gör skillnad! Gör som oss och stötta Friends i deras viktiga arbete!

Genom att köpa Cuddlings i vår shop kan du donera 10kr/paket till Stiftelsen Friends. Vår webshop

Kram!

Cuddlings  AB

#stiftelsenfriends #skolstart @stiftelsenfriends

 

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published