Cuddlings tröstar barn tillsammans med Majblomman.

Cuddlings har valt att stödja  Majblomman och deras arbete för att motverka barnfattigdom i Sverige. Vår vision är att trösta barn och Majblomman finns för att alla barn i Sverige ska kunna drömma stort och tro på sin framtid, oavsett ekonomiska förutsättningar. Tillsammans med er kan vi göra skillnad här på hemmaplan!

2020 har Majblomman inte kunnat genomföra sin försäljning av Majblommor och ligger därför nästan 60 miljoner back, då barnfattigdomen inte tar paus. Vi på Cuddlings vill hjälpa till på det lilla sätt vi kan genom att donera 10kr/förpackning såld på vår webshop. Beställer ni 4 förpackningar får ni gratis frakt och ni donerar 40kr. LÄNK HÄR

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning ger dom barn i Sverige det de har rätt till. 

Barnkonventionen är grunden för Majblommans arbete. Den säger bland annat att alla barn har rätt till skälig levnadsstandard som bostad, kläder och mat. Att de har rätt till utbildning som är kostnadsfri och tillgänglig. Samt rätt till lek, vila och fritid. Så är det inte i Sverige idag. Det ska vi ändra på. 

Majblomman samlar in pengar genom månadsgivare och att barn och volontärer i hela Sverige deltar i försäljningen av majblommor varje år. Barn som lever i familjer där pengarna inte räcker till kan ansöka om ekonomiskt stöd till och med det år då barnet fyller 18 år.

Tack för att du stödjer Majblomman och  genom Cuddlings tröstar barn! Här kan ni läsa mer och bli månadgivare.

https://majblomman.se/stod-oss/bli-manadsgivare/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published