Köpvillkor

Beställning

Beställning görs på vår hemsida www.cuddlings.com.  Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att mejla kundservice info@cuddlings.com. 

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit.

Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket.

Ångerrätt och retur

Om du ångrar ditt köp kan du skicka varan retur till oss inom 14 dagar. Innan du returnerar en product vänligen skriv till kundservice på mail: info@cuddlings.com och upplys ditt ordernummer så vi lätt kan hitta din beställning och diskutera hur vi kan hjälpa dig.  Vi återbetalar inte fraktomkostnader i samband med ångrat köp. Du mottar ett mail från oss när vi mottagit din retur, där vi upplyser om vidare handläggning av din retur.

Då Cuddlings är en hygienprodukt ska produkten vid returnering vara oanvänd och i original förpackning. Skulle du uppleva ett fel av en produkt du köpt hos oss så ska du kontakta vår kundservice. Om produkten ska sändas i retur till oss så ska du skicka med detaljerad information om vad produkten felar. Detta är nödvändigt då vi skickar produkten vidare till producenten som i sin tur har behov av dessa upplysningar. Kontakta oss på info@cuddlings.com

Ej uthämtade paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 100 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Företagsinformation

Cuddlings AB 
Krogtäppan 2
137 68 Jordbro                                                                                                   

Org.nummer 556800-1985